Lars Bjerregaard Jessen – Nøgen Hukommelse

Noegen-hukommelse-roman
Noegen-hukommelse-roman
Lars Bjerregaard Jessen

Om bogen.

Romanen “Nøgen hukommelse” omhandler Emil, som ved handlingens begyndelse, besvimer til et halvmaratonløb i det varme Florida. Besvimelsen bliver centrum for romanens videre handling, da Emil mister noget af sin hukommelse. Det der primært skaber problemstillingen er, at Emil ikke kan erindre, hvordan han i sin tid traf sin kone. Det udløser mange fortvivlede tanker, for Emil har ikke lyst til at fortælle nogen om, hvordan den del af hukommelsen mangler. Gennem bogen dukker ligeledes andre erindringer om tidligere kvindeforhold frem, og ellers skildres et familieliv i et finere businessmiljø.

 

 

 Lars Bjerregaard Jessen har skrevet, en god og opfindsom bog “Nøgen Hukommelse”

 Anmelders ord

Lars Bjerregaard Jessens bog ”Nøgen Hukommelse” er skrevet med oplevelser, som familien i din historie oplever. De besøger Florida hvor de ser dyreparker, dykning og sejlads.

Emil som er hovedpersonen, mister hukommelsen, og skal kæmpe med at komme tilbage på rette kurs. Det var spændende i sig selv, men jeg mangler et klimaks undervejs. Vi får kun indblik i Emils tanker om hvordan han mødte sin kone, Louise.

 

Selve din opbygning er læsevenligt så det tog heller ikke lang tid for mig at læse bogen. Udover læsevenligheden, var dine personer i bogen skønne at læse om, selvom jeg manglede noget klimaks. Jeg kommer i tanke om en film ”Elsk mig igen” her er det kvinden som mister sin hukommelse og kæresten som skal få hende til at elske ham igen. Så det kan bestemt forgå i dagens Danmark.

 

Din slutning er åben, så os læsere må selv drage en konklusion til, hvordan familielivet udformer sig for dem. Mens lykkes det Emil at finde frem til hvordan han havde friede til sin kone? Og i den forbindelse formår du at blande romantik ind i din historie, hvilket er godt beskrevet.  Selv din forside illustrer meget godt titlen på bogen. Emil skal bygge sin hukommelse op for at få udfyldt tomrummet. Det er godt tænkt.  

 

Din bog ”Nøgen Hukommelse” får 3 ud af 5 stjerner for en god læseoplevelse 

 

 

Tak til forfatteren for anmeldereksemplaret