Anette Varneskov Dollard – Kunsten ikke at brænde broer

Anette har skrevet håndbogen inden for hverdagskommunikation “Kunsten ikke at brænde broer.”

Anmelders ord

Det er spændende, da Anette har delt kapitlerne op og til sidst har hun lavet en konklusion. Jeg kunne faktisk godt lide din opbygning. Det fik en til at reflektere over det du har skrevet i kapitlet.

Anette pirker til en ved at tage hele balsale ting og smide dem i hovedet på en. Jeg stoppede op og tænkte faktisk over nogle af kapitlerne. I sær den med manglende svar. Jeg har tit oplevet at stå i den situation som Anette beskriver – manglende svar. Men blive desperat over ikke at få svar når man efterspørger det. Jeg tør godt at indrømme jeg nogle gange ignorer en sms fra ens veninde, men svarer efterfølgende, bare ikke med det samme. Det får lige mig til at fremstå som en dårlig veninde. MAN IGNOERER IKKE ENS VENDINER ELLER ANDRE. Det samme gælder, hvis man modtager et opkald. Jeg ignorer den kun hvis det er en telefonsælger. Men er det også forkert? De mangler jo mit svar på deres spørgsmål.

Noget andet er de smiley og Emoji vi sender til hinanden. Jeg kan grine nogle gange, for Anette har ret i når hun skriver, at de er ikke ens på telefonerne. Så hvis man sender en Emoji af sted, ser den måske anderledes ud på modtagers. Det skulle komme an på en prøve, jeg sendte faktisk en af sted. Og jo,  Anette havde ret, de er ikke ens. Det kan gøre ens besked meget sjovere. Men husk at være opmærksom på tolkningen. Du vil sikkert blive misforstået.

Noget andet jeg synes er fint. Anette har til hvert kapitel sat billeder op. De illustrer faktisk meget godt hvad man nu kommer til at læse om. Anette rammer mig igen ”Så læg dog telefonen” ups tænk over hvor meget I bruger jeres telefon. Tænkt over hvor meget I bruger på jeres telefon. Vær tilstede. Det samme gælder de sociale medier. Igen ramte Anette noget rigtig.

Tænk før du poster  på de sociale medier. Nyheder skal overbringes personligt. Men vær opmærksom på hvem du invitere ind i dit liv.

Vurdering

Anette du ramte mig på så mange måder, og jeg måtte lige stoppe op tænke lidt over tingene.

Det er en faktisk bog du har skrevet og som slår ned på nogle rigtige gode punkter. Jeg vil anbefale din bog til alle. Så du får hele 5 stjerner for denne bog. Også siger jeg tak fordi jeg måtte læse den.

 

Bogen er Anmeldereksemplar fra forfatteren