Christina Bonde – Nattens sanger

Nattens Sanger Af Christina Bonde Må sige Nattens sanger er velskrevet, velformuleret og spændende.

Din Fantasy serie går lige i hjertet på mig, når jeg læser bogen  for anden gang. Jeg må sige efter den er genudgivet fik jeg lyst til at læse den igen. Bare titel fik mig til at købe den. Jeg måtte eje et eksemplar af Nattens sanger. Jeg er ikke på nogen måde skuffet,  tværdigmod var jeg ligeså fanget af den. Dine karakter fanger en som læser, de er troværdige, og  man kommer til at elske dem hele vejen igennem dine tre bøger. Besat, skæbne og følelse.

Men når det så er sagt Christina, så savner jeg en anden fortælling om hvad der mere sker med Victoria og Lucas liv?  Christina Bonde jeg vil vide hvad der sker i deres liv nu. Hvor er de? Er de stadig sammen?
Så fat pennen og skriv deres historie ned, hvis de vil fortælle den til os.

Din bog er hardback det er jeg ikke tilhænger af, men var totalt ligeglad da jeg fik fat i bogen. Jeg havde hørt at den var god. Så måtte eje den. Det gjorde heller ikke noget, den var i hardback. Jeg elskede den alligevel. Ligeså meget som jeg beundre din skrivestil. Den er til at forstå og læsevenlig. Så jeg fik en god læseoplevelse, tak for det.

Hvis jeg skulle anmelde en god bog, vil jeg tage din bog ned af hylden og sige. Læs denne her skønne fantasy skrevet af Christina Bonde. Du vil komme til at begrave dig i den, ligesom jeg har gjort on and off i tre uger. Det har været en fornøjelse. Så Christina jeg glæder mig til det næste du kommer med, og vil tage mig med på endnu en rejse igennem dit univers. Det er ikke sidste gang jeg læser en bog skrevet af dig. Så med de ord, får du 5 stjerner for en spændende og god bog.

 

tags. #Christina Bonde, #Fantasy, #Mellemgaard, #Nattens sanger,

# Besat, Skæbne og Følelse