Pernille Kim Vørs – Dæmonerne fra dybet – Valkyrien og Sneuglen

Dæmonerne fra dybet
Dæmonerne fra dybet
Pernille Kim Vørs

Pernille kim Vørs er og bliver en af mine favoritforfattere. Hun tog mig med storm i trilogien om Catharina og Ian. Der fik jeg for alvor øjnene op for et talent hun har inden for erotik genren. Og jeg følger trolig med hver gang hun kommer med noget nyt.

 

 

Anmelders ord.

 

Dæmonerne fra dybet er Penilles nyeste udgivelse, og den er ikke blevet mindre skuffende. Nej hun har endnu en gang taget mit hjerte med et brav. Alene hendes levende, fascinerende og sexede karakterer gør hun at man let forelsker sig. Jeg startede jo med at sige, at jeg kunne lide Drago, hvorfor kunne jeg det. Han havde bare noget jeg faldt for. Men jo længere ind i bogen jeg kom faldt mit hjerte på den hotte, sexede Gabriel. Gabriels væremåde og taleevne faldt jeg pladask for. Det samme skete der med Adeline som er den kvindelige hovedperson.

Pernille Kim Vørs skriver så man let og hurtigt kommer ind i personerne, til trods for hun har lavet en liste over hvordan de forskellige ser ud. Og det er velvalgt eftersom hun har en personliste bag i bogen.

Ligeledes er der ikke lavet kapitler, men afsnit hvor Pernille igen har gjort det nemt, for os at se hvem man følger.

Pernille Kim Vørs har evnen til at få sine læser ud på kanten af stolen, når man læser hendes bøger. Jeg bed mig selv flere gange i læben over nogle episoder undervejs. I må selv læse bogen for at få konklusionen. Ligeledes måtte jeg igennem hele mit følelsregister. Jeg måtte bukke under for tårer fordi der igen skete noget som jeg ikke var enig i, og havde flere gange lyst til at stoppe med at læse. Men jeg var stædig og vil læse den færdig. Det er  typisk det man oplever med Pernilles bøger, at de er svære at lægge fra sig. Da man gerne vil have det sidste med.  Du er fanget fra start til slut..

din karakter Maceo er faktisk interessant person, da han har en hovedrolle til sidst som man igen bliver overrasket over at finde ud af. Jeg glæder mig til at læse mere om ham og alle de andre i serien.

 

 

Vurdering:

Pernille du får ikke alene kun ros med på vejen, der kommer også lidt ris. Jeg savnede faktisk lidt mere erotik i nogle af dine scener. Den manglede lige lidt mere erotik for at få sat skub i ens hede tankegang. Ikke at du havde nok, for der var lidt.

Dit valg af under titel er velvalgt, den passer så godt med dine to hovedpersoner så man ved hvad de står for.  Jeg forelskede mig i valkyrien og sneuglen.

Her til sidst for du en kæmpe befaling fra mig, som en trofast læser af dine bøger. Jeg kan klart anbefale dine bøger og især “dæmonerne fra dybet.” Den har taget mit hjerte med stor glæde og vil sikkert blive læst flere gange endnu.  Jeg blev blæst bagover med slutningen, den vinkel havde jeg ikke set komme på nogen måde. At man kan lave sådan form for handel med en, gør mig totalt  mundlam. Så jeg er spændt på at læse den næste i rækken så jeg kan læse hvordan du løser den opgave.

Så Pernille du får 5 store stjerner for en fantastisk bog om valkyrien og sneuglen. Og for første del i en serie om dæmonerne fra dybet. Jeg er beundret af dit enorme arbejde du har gjort med denne her bog. Og jeg ved du har kæmpet længe med at få den færdig, så de 5 stjerner er velfortjent.