Ella-Maluca Floyd – Blind date

Blind date af Ella-Maluca Floyd

Bagsidetekst: Kendra og hendes to veninder udfordrer jævnligt hinanden, og denne gang er det Kendras tur. Udfordringen fører til en stormfuld nat i hænderne på en intens elsker. Livet fortsætter efter den uforglemmelige nat, men Kendra kan ikke helt lægge minderne fra sig. Da hun endelig får chancen for at finde sammen med manden igen, sker der uforklarlige ting, som gør hverdagen usikker. Det hele startede, efter han kom ind i hendes liv. Kan han have noget med det at gøre, eller er det hele blot noget, som hun bilder sig ind?

Uddrag fra Blind date: ”Godmorgen, Jimmy. Har du haft en god weekend?” Jeg prøver at lyde imødekommende, men jeg er egentligt fløjtende ligeglad, om så han havde besteget Mount Everest eller danset kinddans med Dakota Johnson. ”Ja, det var en fed weekend. Jeg var til LAN med gutterne fra fredag til søndag. Helt suverænt … Hvad med dig? Har du lavet noget spændende?” mumler han til mig. Jeg ved, at han ikke hører mit svar, for det gør han aldrig, når han arbejder. Derfor svarer jeg frit fra leveren. ”Ja, jeg fik det bedste sex, jeg nogensinde har fået. Kneppede hele natten med en fremmed fyr.” ”Hm-hm …” siger Jimmy og har ikke hørt et ord af, hvad jeg har sagt. ”Hov, du skal lige hilse på Aslan.” Jeg hører en person rejse sig fra en stol og kan mærke, hvordan blodet stiger op ad halsen til ansigtet.

 

——————————————————–

Anmelder ord:

Jeg havde glædet mig så meget til at læse denne her kort roman, lige siden den blev annonceret. Så havde en masse forventer til indholdet. Selv forsiden sagde en del, den er velpassende til indholdet. Det med forventningerne i starten. De blev indfriet da jeg fik den i hånden, da den udkom her d. 1 juni.  Det var med bankende hjerte jeg begyndte at læse den.

Allerførst må jeg sige, at blind date har fået en ny betydning – fed indgangsvinkel. Ella-Maluca Floyd er debutant, med hendes første psykologisk erotiske kort roman. Jeg må sige, at jeg blev fanget fra første side af, og måtte simpelthen læse til allersidste sidste side.

Den er kort, så jeg sukker efter mere. Jeg vil vide hvad mere sker med Kendra og Logan i deres ellers så hæsblæsende forhold.  Du fanger læseren i din beskrivelse, personerne. Jeg levede mig virkelig ind i dem, under min læsning. Jeg nød at lærer dem at kende, du fik mig ud på kanten af sofaen et par gange. Jeg må sige det er en psykologisk kort roman.

Ordet blind date, fik en ny betydning, og hvad jeg mener med det. Må du som læser selv finde ud af. Det er en genial indgangs vinkel, samtidig med du skriver hun arbejder på et forlag. Kan det have noget at gøre, at du selv arbejder inden for den branche. Og at ingen før har skrevet om det? Jeg må sige det lykkes ganske godt for dig.  Tror det er en kvindes værste drøm at være på blind date. Så måske man skulle læse den her inden man tager på date. Man ved aldrig hvad ligger og lure om hjørnet.

Ella-Maluca Floyd her til sidst, får du klappe savler for en spændende og medrivende kort roman. Også kan jeg glæde mig til de næste der kommer på et tidspunkt. Da du skriver så man som læser ønsker en fortsættelse. Jeg kan ikke give dig mere end 5 stjerner, vil ellers gerne. Jeg glæder mig til de næste i rækken. Bogen er en E- bog og kan købes via forlaget Drømmefangeren.