Tanja Lønberg Rasmussen – En ny mission

Læs den gribende roman En ny mission

Der er spoilers i denne her anmeldelse

Endnu en gang fanger Tanja mig som læser, og endnu en gang er det hæsblæsende fra starten af. Men det er irritere mig er at Sarah har glemt alt om Jacob. Og søger trøst i vennen Jannik, som har et godt øje til hende. Jeg havde undervejs i bog nr. 1 forelsket mig i Jacob. Jeg havde håbet de en dag fandt sammen. Men det ville Tanja ikke lade dem, også kan man stille sig det spørgsmål. Er hun blevet irriteret over Jacobs personlighed?  svaret har Tanja selv. Også kan man selv konkludere derud fra.

En ny mission er ikke kedelig. Da Jacob dukker op fra sit alias, kommer der noget mellem deres venskab alle tre. En indre kamp om hvem, der kan vinde hendes kærlighed. Jannik har den bedste optik, da han var der for hende hele vejen, mens hun gik i troen om Jacob var død.

Undervejs harJacob nogle udmærket forførelse tanker om hvad han vil gøre for at vinde hende tilbage. Her bliver jeg kritisk og siger, hvorfor Tanja lod du ham ikke fuldføre nogle af dem? Og hvorfor lod du ikke Jacob kæmpe lidt mere følelserne for hende. Han opgav ret hurtig i min overbevisning, da hun søgte Janniks tillid i stedet for. Men alt skal heller ikke være nemt. For så var det ikke spændende at  læse en bog, hvis alt går glat.

Igen var mine følelser ude på tøjet, og havde ikke lyst til at slippe bogen. Jeg glæder mig til at læse de to sidste i serien. Du har fanget mit hjerte til de her bøger Tanja, jeg vil læse dem igen på et tidspunkt. Du har gjort et stort stykke arbejde. Denne gang får du mere et skulder klap. Du får hele 4 ½ stjerne for En ny mission. Selvom jeg ikke er enig med dig om slutningen.