Om forfatteren Sanne Stribolt

Velkommen til min forfatter side.

Jeg hedder Sanne og kommer fra Midtjylland. Jeg bor sammen med min kæreste i en lejlighed.

Det at skrive er først kommet til mig, da jeg for tre år siden var betalæser. Her gik det op for mig, hvorfor har andre ikke skrevet en historie på den her måde. I begyndelsen var det kun spekulationer, men eftersom jeg så et opslag på Facebook med en skriveskole, så jeg mulighederne for at få de små ideer til at blive virkelige. Jeg meldte mig og nu tre år efter, kan stå med et færdigt produkt.

Det er en erotik trilogi, der i første omgang skulle blive til en roman. Den udviklede sig i og med jeg blev bedre til at skrive. Første bind i serien – Tryllebundet hedder Kærlighedens Dilemma. Det har på ingen måde nogen relation til mit liv. Men det skal lige siges, at jeg har inddraget lidt, men det er tvistet så man ikke kan kende mig. 

Bind et er planlagt udgivelse i december 2018. De efterfølgende bind er ikke færdig og jeg har ingen titel på dem. Men det kommer på et senere tidspunkt en udmelding på. Planen er stadig at det skal være en trilogi, så arbejder hårdt for at få dem færdig, men jeg skriver også på andre projekter. Erotik er nok mit yndlingsemne, men en god fantasi og en spændende krimi, slår ikke mig ud af kurs.

Det skal måske lige nævens at jeg har været tæt på at smide bind et væk, fordi den trak tænder ud, men efter der kom nye øjne på og en anden indgangsvinkel fik den en ny chance. Og det er jeg rigtig glad for. Melanie og Andreas har en historie de gerne vil fortælle, eller det er nok nærmere Melanie.

Lige nu arbejder jeg på at få en hjemmeside op at køre, så I kan kontakte mig, men indtil da, er I velkommen til at skrive en PB til mig.  Jeg skal nok svare jer alle, som gerne vil købe eller bare ligge en kommentar.

Bagom om forfatteren.

Ved siden af mit skriveri er jeg bogblogger/ anmelder, men det bliver taget i mit tempo, for det at skrive vægter jeg i denne periode lidt højere. Når der kommer ro på mig selv, begynder jeg nok igen. Det, at sige min mening, kan jeg ikke lade være med. Hvis ikke ens mening kommer til udtryk, hvorfra skal vi så vide hvilke bøger vi skal læse? 

 

Tak fordi du læste med.

Kærlig Hilsen

Sanne Stribolt – forfatter