Tanja Lønberg Rasmussen – Freylands hemmelighed

Jeg har fået fornøjelsen af anmelde Freylands hemmelighed. Af Tanja Lønberg Rasmussen.

Spoilers i denne her anmeldelse.

 Spænding og drama fejler ikke noget i de her bøger. Jeg bliver lidt irriteret og synes der mangler noget over Jacobs måde at tackle situationen på. De vil gerne hjælpe ham, men han lader dem ikke, men på den anden side kan jeg godt følge ham. Jannik skal giftes med Sarah, som jeg Jacob kan lide. Tanja som jeg har nævnt tidligere, så mangler jeg kampvilje fra Jacobs og Sarahs side af. Hvis de godt kan lide hinanden, hvorfor så ikke kæmpe lidt mere for den kærlighed?  Når Jacob er din ynglings karakter i bogen.

Noget andet der irritere mig i bogen. Hvorfor opføre Janniks familie sig trælse over for ham, det virker lidt på mig, at de ikke kan lide ham, men samtidig vil de gerne have ham til at være den perfekte søn. Da Jannik stiller spørgsmål til manglende penge i et regnskab. Synes jeg du springer hurtigt hen over det, det kunne du godt have uddybet noget mere. Men jeg kunne godt lide den detalje med at Ryan (Sarahs søn) opfanger, at Janniks forældre ikke kan lide Jannik.

Jeg har undervejs haft et godt forhold til dem alle tre. Men Jacob vil være min ynglings karakter, han var den første mandelig person jeg læste om i denne historie. Sarah og Jannik er også blevet et hit hos mig. Jacob lader du live mere op efter han har været udsendt. Det er spændende at se hvad der sker mere i den sidste bog.

Jeg er spændt og forventningsfuld hvad den sidste bog i serien har at byde på. Jeg har bestemt ikke kedet mig jeg var fanget fra start til slut. Så Tanja du får 4 stjerner fra mig for Freylands hemmelighed. Selvom jeg savner lidt kærlighed. Det måtte du godt have fremhævet lidt mere, men tænker du har lagt vægt på noget andet. Den er det værd at læse og samtidig finder man ud hemmeligheder. Du vil ikke fortryde du har læst dem, når du først er kommet i gang.