Glenn Enrico Buhl Liwervall – Alletiders frugter

Anmeldelse af e-bogen Alletiders Frugter af Glenn Enrico Buhl Liwervall.

 

Det er første gang, at jeg læser noget erotik skrevet af en mand før. Og det bliver heller ikke sidste gang. Glenn Enrico Liwervall skriver medrivende og forførende i sin novelle. Det er en skam at den er så kort. Jeg kunne godt have ønsket at den var lidt længere. Men jeg er bestemt sulten efter mere. Han fik mig overbevist at mænd også kan skrive erotik.

Novellen handler kort om Camilla og Jørgens ægteskab som udfordres, da hustruen ved et tilfælde afslører ægtefællens utroskab. Snart gnaver hævngerrigheden ubarmhjertigt i hendes sind. Jørgens anger har ingen effekt på Camilla, der iværksætter langvarige, seksuelle sanktioner. Undervejs gør hun sig flere overvejelser.

Faktisk et fedt emne at tage op, da det dagligt sker “utroskab” der er mange som lige skal prøve grænser af og noget nyt, måske fordi deres eget forhold er kedeligt.   Jeg var fanget selvom jeg i starten havde svært ved at finde meningen med titlen. Det kom da jeg havde læst det hele. Man skulle ikke tro det, men jeg synes selv folk skal læse novellen ”Alletiders frugter”

Selv forsiden er imponerende og passer til indholdet. Gad vide hvor han har fået sin inspiration fra? Hvis du er nysgerrig, har jeg lavet et fint lille interview med Glenn Enrico Buhl Liwervall. Den er bestemt værd at læse. Og måske får du din nysgerrighed stillet, eftersom du sikkert har mange spørgsmål.

Glenn Enrico Buhl Liwervall er en forfatter jeg ikke kender til, da jeg ikke har hørt om ham før. Jeg ved at han har skrevet andre bøger, men ikke nogen jeg har læst. Måden han skriver på, er fangende, så måske man skulle læse nogen af de andre bøger. For det er bestemt ikke sidste gang jeg læser noget fra Glenns hånd.

 

Jeg giver Glenn Enrico Buhl Liwervall og ”alletiders frugter”  stjerner for en god novelle. Jeg håber at der kommer mere.

 

Tak til forlaget Nelumbo for anmeldereksemplaret