Interview med Ella – Maluca Floyd #1

Jeg har fået fornøjelsen af at lave et interview med forfatteren Elle- Maluca. Det er der kommet denne besvarelse ud af.  Jeg synes I skal læse den og lære hende bedre at kende. Hun er aktuelt med hendes debutroman - Kendra. Den udkom i juli her i år..  Jeg kan sagtens anbefale den, hvis du er til Fifty Shades genren.  

Kendra er først bind i den erotisk psykologisk trilogi - Tør du- serien.  Jeg skal bestemt læse de to andre, da jeg vil vide hvad der mere sker...

Interview: 

Hvordan kan det være at det lige blev erotik?

Jeg er let at påvirke følelsesmæssigt, når jeg læser en bog, og den erotiske genre gav mig en feel-good oplevelse, når jeg læste en af disse bøger. Desuden har jeg altid været pladder-romantisk anlagt, så kærlighed er nemt for mig at skrive om.

Hvilke tre ting kan du fortælle os læsere, vi ikke vidste om dig? Og hvorfor? 

Jeg går altid helst i bare tæer. Hader strømper, så der skal virkelig være koldt, før jeg tager dem på.

Jeg elsker farverne lyserød og lyslilla.

Jeg var 12 år, da jeg første gang blev kysset, og jeg tudbrølede hele aften og sagde til min søster: ”Og så stak han tungen ind i min mund!!!” Hun garanterede mig, at jeg nok ville komme til at kunne lide det, når jeg blev lidt ældre. Det nægtede jeg at tro på, men… hun fik ret.

Hvad var det første som du skrev?

Jeg startede med at skrive på en fantasy, men droppede den igen. Senere hen har jeg dog taget elementer fra historien, som jeg bruger i en ungdomsroman. Den har udviklet sig til noget helt andet end det første udgangspunkt, men jeg er meget mere tilfreds med fortællingen nu. Hvornår den bliver færdig det ved jeg ikke, men det skal nok komme.

Blev du inspireret og hvordan?

Jeg startede, som så mange andre, med at læse Fifty Shades-bøgerne. De var letlæste og gav en helt masse på plus-kontoen. Det ledte til mange flere bøger i genren, og det inspirerede mig til at skrive min egen fortælling. Men ellers lader jeg mig inspirere af mine omgivelser; ting jeg ser og hører, og så er hændelser og følelser, som jeg har oplevet på egen krop, selvfølgelig de dybeste beskrivelser – og nej, jeg hentyder ikke til de erotiske scener! Mine bøger har et erotisk element, ja, men jeg kan også rigtig godt lide at udsætte mine karakterer for et psykologisk spil. På den måde få bogen tillagt suspense og en anderledes læseoplevelse. Desværre er den erotiske genre indenfor litteratur meget udskældt for overfladiske historier, og jeg er også enig i nogle af beskyldningerne. Mange af historierne er blot sex med sex på og mangler noget dybde. Det håber jeg, at min fortælling har. Det er i hvert fald det, jeg har forsøgt ved at give den et psykologisk tvist.

Hvordan var det at skrive om?

Jeg synes, at det har været rigtigt sjovt at skrive bogen. Den erotiske del har faktisk været det sværeste at skrive, fordi jeg ikke bare ville have wham-bam-thank-you-mam-roman. Scenerne må ikke ligne hinanden, og det kræver en del fantasi.

Den psykologiske del har virkelig været fed at skrive. At sætte mig ind i følelserne, som karakterne føler, men også at være udspekuleret og ondskabsfuld.

Hvordan blev du udgivet? Udgav du selv eller via et forlag 

Jeg har selv udgivet Kendras Blind Date. Længe har jeg gået og leget med tanken om at starte mit eget forlag og har endelig kastet mig ud i det. Puha, der er meget at se til, da jeg ikke kun udgiver mine egne bøger, men også tager forfattere ind til udgivelse.

Hvilke forfatter(e) inspirerer dig, når du skriver? 

Det tænker jeg egentligt ikke så meget over i selve skriveprocessen, men generelt holder jeg rigtig meget af at læse Jojo Moyes, Stephen King og Danielle Steel.

Dit budskab med bogen?  Og hvorfor 

Mit budskab handler om at elske en person for de værdier, personen indeholder og ikke om dennes udseende. Vi bliver bombarderet med ekstreme idealer om vægt, hår og stil – og også at have top-karakterer eller have et præstigefyldt job. Selvfølgelig må det da været skønt at være velsignet med en slank krop og havde de mest perfekte mandelformede øjne, den tjekkedet tøjstil og en prinsesseværdig hårpragt, men sådan er det kun i de færreste tilfælde. Jeg har selv altid kæmpe mod overvægt og ved, hvor meget ondt det kan gøre mod ens selvtillid. Så mit budskab handler meget om at læse at elske sig selv og hinanden, for den vi er og ikke, hvordan vi ser ud.

 Identificer du dig med dine hovedpersoner? 

Ja, jeg identificer mig med Kendra, og det er på mere end én måde. Hun har mange elementer fra mig, men hun har også rigtig mange sider fra en person, som står mig meget nær. Kendra er diabetiker, ligesom den omtalte person.

Hvis du skulle nævne din yndlings bog. Hvilken en ville det så være?

Det er svært for mig kun at nævne én bog, da jeg har læst rigtig mange gode bøger, fx:

’Læserne fra Broken Whell anbefaler’ er en sød og humoristisk fortælling, som jeg varmt anbefaler.

’Syv satans lange dage’ har en fed humor.

’Christine’ af Stephen King var den første bog, jeg læste, som gjorde mig direkte bange. Når en forfatter kan få mig til at grine, græde eller blive bange, så tager jeg hatten af for deres værk.

Hvad læser du, når du ikke skriver bøger? 

Kærlighed og erotik, men det er nu ikke blevet til så meget frilæsning den seneste tid. Jeg har travlt med at redigere manuskripter til udgivelse. Så hver en ledig stund handler om at jonglere mellem redigering, forlagsarbejde og mit eget manus.

Hvornår udkommer din næste bog? Og hvad vil den komme til at handle om? 

Min næste udgivelse er Vegas invitation, som er 2. bind i Tør du-serien. Jeg håber meget på, at jeg kan nå at have den færdig til foråret, men nu må vi se, hvordan det går. I første bog var det Kendra, der fik i en udfordring og i næste er det Vega. Hun bliver inviteret på ferie, og pigerne udfordrer hende til a tage med. Også i denne bog vil der være både erotik og suspense.

 

 

 

 

Links til forfatteren:

Facebook https://www.facebook.com/EllaMalucaFloyd/

Instagram  https://www.instagram.com/ellamalucafloyd/

Hjemmeside: www.nelumbo.dk