Jeanet Kirch – Baronessen

Jeanet kirch - Baronessen

Evana Valena

et råb om tabt kærlighed

gjalder gennem stilheden

En portal åbner sig

og ændrer to verdener

 

En kælder fuld af bøger, hvem ønsker sig ikke det? jeg gør i hvert fald.

 

Bagsidetekst:
Jeanet kirch - Baronessen
Jeanet Kirch – Baronessen

I en kælder fyldt med bøger, drømmer Reina sig langt væk fra hverdagen og gymnasiets trivialiteter.

En dag bliver drømmen til virkelighed, da hun sammen med en flok af sine medstuderende bliver trukket gennem en magisk portal til landet på den anden side.

Her får de muligheden for at udleve deres drømme eller dø i en arena.

Kampen om kongeriget Valdor kan begynde.

 

Jeg havde kigget længe efter denne her bog, før jeg tog chancen og skrev. Jeg måtte eje den, og det blev til et stk. anmeldereksemplar fra Jeanet Kirch. Jeg blev taget med på rejse, som var fuldstændig fangende. Jeg slugte hvert side en efter en. Selve forsiden var også ret sigende den er iøjnefaldende og man får straks lyst til at læse bogen. Jeg har på ingen måde fortrudt mit valg at læse bogen ”Baronessen”

 

Jeanet Kirch skriver læsevenligt og får handlingen til at blive spændende. De mange detaljer, gør at man sagtens kan se karakterens billede, men også omgivelserne blandt dem. Det var en skøn læseoplevelse, at jeg nu sidder med en ”WAUW oplevelse.”

 

Læs den og se hvilket univers du bliver trukket med ind i. Jeg kan love dig, at du ikke vil fortryde det på nogen måde.

 

Jeg kan godt lide dine personer, især Reina og Patrick deres sammenspil fik mig ofte til at trække på smilebåndet. Men det gjorde også at jeg måtte grine.

 

Mine sidste ord om bogen ”Baronessen” at den får 4 store stjerner, fordi Jeanett Kirch har holdt mig fanget under hele læsningen. Jeg håber, at en dag kommer mere fra denne forfatter. Jeanett Kirch er debutant og bogen udkom hos forlaget Forfatterskabet.dk i 2017. Jeanet Kirch får hermed en god anbefaling med videre. Hun kan sagtens være stolt af, at været nået så langt.

 

Bogen er anmeldereksemplar fra Jeanet Kirch