Jeanette Hedengran & Tina Sanddahl – Mørkets søn 2

Da jeg har vundet denne bog, får de en anmeldelse med på vejen. Bogen hedder Mørkets søn 2 skrevet af Tina Sanddahl & Jeanette Hedengran.

Resumé

Hungersnød og krig truer Sikanias mørke folk, og det er op til Destan at redde dem. Som nyudnævnt hersker hviler alt ansvar på hans skuldre, og alliancen med lysets folk kan kun hjælpe ham et stykke ad vejen. Destan må nu vise at han er mere ballademager, og at han har viljen og evnerne til at bære opgaven. Men det er svært når han mangler Celina ved sin side, og kampen for at få hende tilbage kan meget vel komme til at koste ham tronen eller livet. Grænselandet er anden bog i en serien Mørkets søn og handler om mødet mellem lys og mørke, og hvad man er villig til at gøre for kærlighed.

Mine ord.

Lige inden jeg giver min mening om bogen. LÆS BOG 1 først. Jeg kunne ikke lade være med, at læse den alligevel, da den skulle bare læses. Og det blev den.

Bog 2 er vildt god og måtte flere gange tænke hmm… Hvad er der lige sket siden de skriver sådan. Så vil helt klart læse bog 1, når jeg får finger i den. Mørkets søn 2 fangede mig alligevel i sproget og handlingen. Jeg glæder mig at læse bog 3, når den udkommer. Så Tina & Jeanette skriv! Jeg vil læse mere. I fanger mig.

Jeg tager hatten af for I er to forfatter bag den. Jeg vil mene, man godt kan blive uenige om handlingen og skrivemåde, men I klare det ganske godt.

Jeg bukker mig i støvet for jeres fantastiske fantasy trilogi om mørkets søn. Jeg giver jer 4 stjerner, for denne her bog, selvom jeg ikke har læst den første. Men af det jeg har set indtil nu, lever bog 1 op til mine forventninger.