Jette Bürgel Nielsen – Et kvarters venten

Jeg har fået fornøjelsen af at anmelde Jette Bürgel Nielsens debutroman “Et kvarters venten” Jeg må sige at den tog virkelig mig med på en skøn rejse. Selvom den er kort, og hurtig læst. Blev jeg overrasket over hvor godt bare sådan en lille ting at vente kan udvikle sig til. Det at vente, hvad betyder det? Man kan nå at tænke ret så meget, når man venter på en bus. Det samme har denne forfatter.  Alene det giver bogen en personligt præg.

Om bogen:

Logistikken går ikke op, så den første bus kører mig hen til et lille færgeleje, hvor jeg skal vente et kvarter på den bus, der kører mig hjem. Det er her midt i hverdagens absurditeter, musikken i ørerne og ordene i min bog, at du træder ind i mine tanker.

Forfatteren har skrevet om det at vente på en bus. Mange vil mene det er spildtid, men faktisk er det, det modsatte. Det giver stof til eftertanke og sætter refleksioner i gang, når man læser side efter side. Det er hverdags oplevelser som en hver oplever. Så brug tid på at læse bogen. Den er hudløs ærlig og handler om kærlighed og det at savne.

“Et kvarters venten” er ret så levende skrevet at man næsten selv er tilstede. Jette er debutant, og kan sagtens anbefales til andre at læse den. Den er kort og hurtig læst.

Jeg glæder mig til at læse mere af forfatteren, da jeg ikke kender til hende. Jeg har skrevet før at jeg sagtens kan anbefale den, og det mener jeg stadigvæk.  Jette Bürgel Nielsen og bogen ”Et kvarters venten” får ⭐⭐⭐⭐ ud af 5

 

Tak til forfatteren for anmeldereksemplaret