Karen Inge – Natspindlerens dødsmærke

Natspindlerens Dødsmærke Af Karen Inge Nielsen
 Natspindlerens Dødsmærke Af Karen Inge Nielsen
natspindlerens dødsmærke

Igen vil jeg gerne sige, at man skal gøre sig selv den tjeneste at læse hvis man elsker fantasy.

 

 

Noget Karen Inge er god til er, at hun leger med læserens følelser. Jeg måtte et par gange råbe lidt af bogen, da hun gjorde ting som jeg ikke var enig med hende i. Hun var rigtig ond i forhold til Anna da hun fik kastet sit hjerte og kærlighed på en anden mand. Sia fik også en hård medfart, som jeg faktisk blev lidt ked af at læse og måtte igen råbe lidt igen. Det gør en bog værd at læse, når ens følelser kommer op til overfladen. Det at leve sig ind i bogen betyder rigtig meget for mig som læser.  Så jeg klapper i mine hænder af glæde.

 

 

Anmelders ord

Endnu engang følger vi den unge pige, Sia. Jeg synes det var utrolig spændende. Sias liv er pludselig blevet meget anderledes, idet hun er blevet ældre og skal finde sin plads i verden. Det kan være svært, og det er hellere ikke kun Sia som har svært ved det. Sias bror Liam har det meget svært med at tilgive sig selv for, at han engang var en af De sorte. Men også at han har været grim over for sin søster. Jeg kunne ikke lide ham på et tidspunkt. men udover det synes jeg det var meget spændende, at læse om de problemer. Det sætter virkelig tanker i gang hos os læsere. Virkelig godt gået.

Karen Inge overrasker igen. Hun lader flere komme til og man ved ikke hvem der hvem. Det er VIRKELIG noget jeg sætter pris på. Det at man ikke kan gætte hvad forfatteren vil hen med historien. Jeg mistede ikke på noget tidspunkt interessen for at læse videre. Du holdte mig fanget. Det er noget som betyder mig, når man læser en bog. Det at man får slået benene væk under en, det er jo fantastisk.

Jeg fik øjnene op for hende, da jeg læste bogen. ”Ravneskrig” allerede der slog hun benene væk. Men jeg søgte stadig efter noget. Det har jeg været spændt på om hun har indfriet. Jeg manglede lidt mere kærlighed mellem Tore og Sia. Jeg har fået lidt mere, og det gør hun så godt. Så det skal Karen Inge Have stor ros for. Karen Inge har evnen til at fortælle på Børne niveau, så selv voksne kan være med. Men der var noget som ikke lige fangede. Da du spurgte mig om hvem der blev udsat for det samme som Sia. Blev jeg bange for om jeg havde misset noget. Jeg havde ikke opfanget det. Så da du fortalte mig det. Gik det op for mig, hvad det var du mente. Du afslører ikke dine handlinger før til allersidst.

 

 

 

Vurdering.

Jeg kan ikke få armene ned over denne her bog. ”Natspindlerens dødsmærke” Jeg tror ikke at jeg kan finde noget negativt. Du skriver læsevenligt og forståeligt. Så jeg er ikke i tvivl om at du skal have 5 store flotte stjerner. Jeg glæder mig til næste eventyr du tager mig på. Det er en skam at du ikke skriver videre på denne her. Jeg vil gerne komme med en opfodring, hvis du elsker fantasi og har en teenager skal I helt klart læse bøger skrevet af Karen Inge.

Dit valg af forside siger jo næsten sig selv. Det er et godt billede som illustrer teksten meget godt. Så du kan sagtens være stolt af dig selv som forfatter. Du har fortællingen i hovedet, så skriv videre.

 

Bogen er et anmeldereksemplarer fra forlaget Mellemgaard

Direkte link til min anmeldelse Ravneskrig. http://striboltbogblog.dk/karen-inge-nielsen-ravneskrig