Katja L Berger – De 7 synder

Resumé:

Før de 7 synder herskede guderne og menneskene levede i fred med elverne og dværgene. Men da de blev sluppet løs ændrede dette sig. Kane bliver hentet ind i en magisk verden af magikeren Aisha, som har brug for hans hjælp til at bekæmpe de 7 synder og den mørke konge. Men Kane finder hurtigt ud af, at det ikke altid er fjenden udefra som skal bekæmpes. Er han klar til at ofre alt, når det kommer til stykket?

Anmelders ord

I bogen, møder vi Kane og magikeren Aisha – begge karakterer som jeg elskede. Du fik dem beskrevet så levende. De er helt klart nogle af de sjoveste karakterer jeg længe har mødt i en fantasi. De lever virkelig op til deres navne! Det har været interessant, at se hvordan Katja havde valgt at fortolke hver af synderne. Jeg blev overrasket over nogle af dem, men også underholdt ved andre.

Bogen, Katja har skrevet var ikke forudsigelig, da vi alle har hørt om de 7 synder i forvejen.  Selvom vi har hørt det før, gør Katja  bogen spændende. Så det får hun også ros for, at gør den spændende.
At grine højt mens man læser, er helt klart  noget af mine yndlingsbeskæftigelser  og kendetegner en god bog i mine øjne. hvis den ikke vækker følelser frem hos dig, er det ikke den rigtig  bog du har taget ned fra hylden.

Så hvis du vil grine og holdes fanget, men samtidig slappe af. Skal du læse De 7 synder. Du bliver underholdt hele vejen igennem – og i nogle tilfælde får dig til at grine forstyrrende højt.

Til sidst vil jeg nævne omslaget af din bog. Den er passende og godt illustreret med teksten indhold. Så med de ord Katja, får du hele 4 stjerner for en god bog. Det er ikke sidste gang jeg læser en bog skrevet af dig. Så vil helt klart anbefale dig til andre, der læser fantasi.