Kis Baadsgaard – Mørk fortid

Jeg er heldig at være anmelder på Mørk fortid. Og til det, har jeg at sige. Det er mørk fortid. Noget helt uventet dukkede op mens jeg læste siderne. Og blev holdt fanget hele vejen igennem.

 

Kis er ordblind og har slået hul på noget helt fantastisk, nemlig en debut som forfatter. Noget hun kan være stolt af. Mørk fortid er en erotiskspændingsroman, som er planlagt i 4 bøger. I første bog møder vi Daniel og Victoria. Og jeg må sige, jeg blev lidt forelsket i ham Daniel, han tog mit hjerte med storm på de første par sider. Mr. Grey go home, var min tanke, men jo mere jeg læste, blev jeg nysgerrig på hvem ham Daniel var. Jeg manglede noget beskrivelse på ham. Så måtte i gang med at drømme og fantasere mig til hans udseende. Det samme gælder Victoria, hende kunne jeg ikke få frem. Man kan så diskuterer om det gør noget eller ej. Jeg var i hvert fald imponeret af Kis skrivemåde. Hun formår at få inddraget læseren, at hun så gør grin med Fifty Shades. Gjorde at jeg måtte trække på smilebåndet.

Noget andet jeg synes Kis manglede. Jeg manglede noget mere Drama i handlingen, ikke at det er der, men noget mere. Uden at afslører hvad der sker, synes jeg godt at Kis kunne have skruet op, selvom det er erotik.  Spillet mellem Victoria og Daniel havde jeg også fint med. Selvom jeg ikke brød mig om hans tiltale form vænnede jeg mig dog til det til slut.  Daniel der hele vejen igennem skulle være den hårde, blev blød til tider, og se ham på den måde. Det var fedt at læse om. En hård mand vis facade falder fra hinanden, gør ham også til en person, vi kan identificere os med. Det samme for Victoria, som jeg blev irriteret på undervejs.

De andre i historien blev også en del af mig. I sær Daniels søster var ret fantastisk. Hun tog mig med storm, men ikke kun hende, men også Mama Mcgees, en dejlig kone at læse om. I sær med det forhold hun har til sine drenge, som hver i sær har respekt for hende, når hun træder ind i et rum. At se deres hårde face krakelerer, det er en fornøjelse at læse om.

Vurdering:

Jeg vil gerne anbefale Kis Baadsgaard ”Mørk fortid” til andre som elsker erotik. Jeg elsker den og jeg glæder mig endnu mere til at læse den næste i rækken. For jeg synes den slutter alt for hurtig. Jeg mangler noget mere, om det så kommer i næste bind. Må jeg vente på.

Jeg er vild med forsiden, som  spiller meget godt med indholdet. Det, at se Daniel fra den vinkel gør at man som læser bliver nysgerrig og vil vide hvem, der gemmer sig bag alle de tatoveringer.

Kis Baadsgaard og Mørk fortid får 4 stjerner og mere kan jeg ikke give. Jeg vil se hvad hun kommer med næste gang. Så om Daniel får smeltet Victorias “Isprinsessen” hjerte, må du selv læse om.

 

Tak til forlaget Nelumbo for anmeldereksemplaret.