Klaus Frederiksen & Hanne Rump – Dagbog Fra Zombieverden

Stemningen er spændt, når man læser zombieverden af  Klaus Frederiksen og Hanne Rump. Hanne er med til at skrive denne her bog. Klaus skrev bog nr et. Man mærker ikke forskel på sproget, da det stadig er den samme. Den har stadig humor med.

 

Uddrag af bogen De småløb så lydløst som muligt i enkeltkolonne. Noah forestillede sig, at det var sådan, soldater i krig kunne have følt sig, når de bevægede sig rundt uden at vide, hvor fjenden opholdt sig. Det var nervepirrende. De drejede først til højre og så til venstre mellem containerne. Det var vanskeligt at holde en meget præcis retning, men i det store og hele var de på vej tilbage mod båden. Der var dødstille, mens alle bevægede sig så let som muligt for ikke at bryde stilheden. De var uhyggeligt bevidste om, at alle lyde kunne trække zombier til.

Noah kæmpede sig igennem zombie-apokalypsen, og er nu ombord på et skib. Det samlede ham op i Aalborg, idet han lavede en undvigelse for at slippe for zombierne. Det hele er en kamp for at overleve samt kæmper de med zombierne for at finde mad så de kan få mad.

Da jeg læste bog nr to kunne jeg se en kæmpe udvikling med zombierne, der er sket en del med dem fra bog nr et og til nu. De er blevet adrætte og en del mere intelligente. Noget der gjorde historien mere spændende og gyser agtig.  Nu er jeg ikke til gyser, men det at læse en bog, der omhandler lidt gys, har jeg ikke noget imod. Da man selv kan danne sig billederne i stedet for at se dem på en skærm.

Vurdering

Jeg vil gerne anbefale Dagbog fra Zombieverden til andre som nyder godt af denne genre. Dagbog fra Zombieverden får 4 stjerner ud af 5 mulige.  Selvom forsiden er skræmmende passer den på bogens indhold. 

 

Bogen er anmeldereksemplar fra forlaget Mellemgaard og i samarbejde med Klaus og Hanne