Linda G – Efterladt

 

Endnu en gang bliver jeg blæst bagover ved at læse om Marc og Claudias vilde eventyr. Selvom jeg i forvejen kendte til historien, er der sket en del siden jeg læste første version.

Det er en farefuld rejse Claudia er på, da hun flygter fra Marc fordi hele hemmeligheden er sluppet løs. Hun frygter hans reaktion. På sin vis kan jeg godt følge hende, men så ikke alligevel. Jeg kunne ihvert fald godt mærke hendes desperate higen efter den frie luft. Og det gør at jeg elsker at læse om personerne i hendes bøger. De er troværdige og man kan sagtens identificerer sig med dem på en eller anden måde.

Jeg er glad for at have læst hvad der sker mellem dem, det er både oppe og nede ture. Lidt drama er der også hvilket gør den bedre og mere livlig. Linda G er god til at få læsseren ud på kanten af stolen, når man læser. Jeg sad i hvert fald på kanten et par gange undervejs og gjorde også med den enorme cliffhanger til sidst. Den måtte jeg lige sluge inden jeg lagde bogen væk. Nu glæder jeg mig endnu mere til bog nr tre. ”Gennemskuet.”

Jeg vil til hver en tid anbefale Vega serien. Den har forhekset mig ud over alle grænser. Så Linda G får 4 stjerner ud af 5 mulige, da jeg stadig sidder med en tom følelse tilbage efter at have læst bogen. ”Efterladt.” jeg er efterladt i et virvar af spekulationer om hvad der sker i næste bog. Men på den anden side er jeg også forført af alt det kærlighed der er mellem Marc og Claudia.  Jeg kan næsten ikke vente på spændingen bliver udløst i næste bog.

 

Anmeldereksemplar fra forlaget Leatherbound

Bonus Anmeldelse af  novellen “Afledt”. Ikke et anmeldereksemplar.

 

 

Forfatter Linda G har skrevet en kort novelle, der omhandler Anna og Thomas fra Vega serien. Novellen hedder afledt.

Anna er træt af Thomas, der ikke kan holde en aftale, fordi han skal se fodbold med Marc. Men kan ikke blive træt af det?  At hun så afleder ham på en total fed måde,  var alletiders at læse om. Det var virkelig godt fundet på, og jeg sad hele tiden og ønskede at der skete mere. Den sluttede meget brat, så ville ønske, at der kom mere senere.  Novellen blev udgivet nu hvor VM i fodbold er skudt i gang, og jeg må sige det var et godt valg. Fedt skrevet.  Jeg glæder mig til næste bind i serien, som udkommer her d. 3. juli hos.  Så ”Afledt” får 4 stjerner ud af 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️