Linda G – Farlig Forførelse

Farlig forførelse en spændende roman af Linda G.

Linda G kan noget med rocker … ligemeget hvor sexede hun gør dem, vil den hele vejen igennem være spændende og nervepirrende. Jeg sad flere gange med en klump i halsen. Og tårer trillede ned af kinderne, jeg levede mig virkelig ind i din historie.

Du fangede mit hjerte for en af dine karakter i bogen, nemlig kvinden Sanne. Måske jeg nok selv hedder Sanne, kunne jeg flere steder genkende mig selv i hende.

Det er skræmmende at tænke på. Men er det ikke det man siger. At en god bog hvor du lever dig ind i karakteren, er en bog, der er værd at læse.
Din bog er bestem værd at læse, hvis man er til sexede scener, rocker og hævn. Men også en masse kærlighed, som du ligger meget vægt på.

Din karakter Jake, rockeren der ikke kan få, Sanne ud af hovedet fik også en plads i mit hjerte. Selvom han er hård, og til tider knap så heldig med at holde på Sanne. Fik han en plads alligevel. De har deres ture op og ned ture.

Også spørger jeg: har et hvert forhold ikke det? Rita, Sannes veninde mødte vi i din første bog. Brød mig ikke om navnet i starten, men undervejs som bøgerne kom frem og blev læst. Kunne jeg bedre lide navnet.

Må sige Linda, din titel rammer på så mange måder, det er farlig forførelse. Det er farligt at forelske sig i en rocker, som Jake. Der har en hemmelig fortid, som vi hører til undervejs.

Din valg af forside. Jamen hvad skal jeg sige om den. Udover den fortæller lidt hvad der kommer til ske i historien, eller man kan tænke sig til det. Den er så flot.
Du gør et formidabel arbejde.

Jeg beundre dit arbejde hver gang der kommer en ny bog fra dig, det skal du lige vide Linda. Dine evner til at skrive de her bøger er til 5 stjerner. Hele 5 stjerner som du fortjener til fulde. Jeg glæder mig til at læse resten af dine bøger. Og glæder mig især til at høre mere om nogle af de andre vi høre om på et tidspunkt.

tags. #Leader Bound, #Linda G, #Rå romance, #koldblodig hævn, #Farlig Forførelse