Linda G – Vildledt

Forførende og Tryllebundet er hvad Linda G spækker op med i bogen ”Vildledt.”

 

Om bogen

Da 25-årige Claudia bliver tvunget til at forlade sin fødeby, tager hun i desperation et job hjemme hos tøjvirksomheden VEGAs stenrige ejer Marc Gregersen. Hendes nye hverdag viser sig hurtigt at være helt anderledes end forventet, og hun bliver involveret i et spind af stærke følelser, begær, mørke hemmeligheder, løgne og forræderi. VEGA er i store økonomiske vanskeligheder, og Marc har hverken tid eller lyst til at få kærligheden helt tæt på. Mystikken, der omgiver Claudia, er dog meget tiltrækkende, og han må kæmpe en kamp med sig selv for ikke at lade hende nedbryde hans hårde facade. Er deres følelser for hinanden stærke nok til at kunne holde dem sammen? Eller vil deres hemmeligheder være en evig forbandelse, der umuliggør et forhold? Og kan Claudia vænne sig til et liv i rampelyset?

Vildledt er første bog i serien om Vega.

Anmelders ord

Du bliver fanget lige med det samme. Jeg gjorde og var fanget lige til sidst. Vildledt er en velvalgt titel. Man ved ikke hvor man bliver ført hen på noget tidspunkt. Linda har det med at trække spændingen ud og det er en af grundene til at jeg elsker hendes bøger.

Dine personer jeg elsker dem hver gang og især i denne. Du har virkelig gjort dig umagen med at beskrive det miljø som også mange andre bøger i denne genre beskriver. Men du har gjort det på en anden måde. Det gør at det bliver anderledes og ikke minder så meget om andre bøger. Marc er den dominerende direktør i forretningen Vega. Ham gør du faktisk levende i din beskrivelse at jeg ser ham for mig når jeg læser. Det samme gør du med Claudia, hende den 25 årig kvinde som skal være Marc nye dame.

For at vende tilbage til din titel – vildledt. Hvad siger den så? Den siger en hel del. Man bliver vildledt i alle retninger og det er kun Linda der kender resultatet. Jeg kommer ikke  nærmer ind på din slutning. Jeg hunger efter mere,  da du ikke kan slutte den her! Det er en cliffhanger som der siger spar to. Den får en til at sukke efter mere. Og jeg vil helt klart være den der skal vide hvad der mere sker med claudia og Marc efter din lille afslørelse, som kom som et stort chokfor mig. Jeg afslører ikke hvad, det skal læseren selv finde ud.

Vurdering

wauw siger jeg bare her til sidst.

Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg læser noget fra dig. Du kan blive anbefalet til andre med samme smag i genre. De vil helt sikkert få røde kinder, når de læser din bog. Du fik mig helt ud på kanten af stolen op til flere gange. Det er det der gør dig til en rigtig god forfatter.

Dit valg af forside er jo fantastisk. Den fanger selvom den er neutral. Den skriger på Erotik med det billede. Men derfor kunne jeg stadig godt tænke mig at se Marc for mig. Men det trækker ikke ned på nogen måde, det trækker op ved at lade os læsere selv drømme lidt om ham den mystiske mand.

Du ved lige hvordan du skal skrive for at få læseren med. Alene af det får du 5 store stjerner.  Jeg glæder mig til at læse næste nr i serien af Vega.