Lisa Hågensen – Hendes blå øjne

Resume af Hendes blå øjne

Raili er på ferie i sin lille hytte i skoven. Hun hygger sig med sine naboer og begynder også at komme tæt på dem. Dog er der noget, som ikke stemmer rundt omkring søen. Nogen husker en hund, som ikke længere er der. Andre husker en højgravid kvinde, men nu uden baby, uden at der er nogen, som ved hvad der er sket. Da en af hendes gode venner og nabo dør på mistænkeligvis, vil Raili ikke stoppe før hun ved hele sandheden. Det eneste hun ved, er at der er noget ondt i skoven og det siges at have iskolde blå øjne.

Anmelders ord

Jeg har fået fornøjelsen at læse denne bog ’Hendes blå øjne’ skrevet af Lisa Hågensen.  Jeg har glædet mig til at læse den, da jeg ikke har hørt om hende før.

Det er en krimi med paranormal, og det synes jeg var fedt at læse.  Bogen starter lige på, så jeg måtte jeg lige holde fokus de næste sider så jeg kunne finde ud af hvor jeg var handlingen. Men efter et par sider fandt jeg tråden og læste bare derud af.  Så den blev hurtigt læst ’Hendes blå øjne’ færdig.

Jeg lagde mærke til en af personerne, nemlig Raili, hun var en speciel kvinde, og jeg havde til tider lyst til at tage fat i hende, og ruske hende og sige: hvad har du lige gang i.

Bogen er spændende skrevet med et godt flow, som gjorde jeg vil vide, hvad der mere skete. Men der var noget der faldt for mit indre øje, og det er slutningen. Svaret om Raili, får du svar på, men alligevel var slutningen meget åben. Du manglede noget mere forklaring og svar på hvad der helt præcis mere sker. Du kan som læser godt gætte dig til det. Jeg håber, at der bliver bygget videre på den, så man får flere svar på den måde.

Til allersidst vil jeg sige, det havde været en fornøjelse at få lov til at læse ’Hendes blå øjne’ denne bog, som får 4 stjerner fra mig. Der har været masser af spænding blandet med et twist af det paranormale og jeg nød hele bogen.

 

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Dreamlitt