Mads Schack-Lindhardt – Tir-Nâzrals Arving

Jeg har fået opgaven af forfatteren, at anmelde hans bog Tir-Nâzrals Arving.

Om bogen.

Forestil dig, at alle de verdener, der nogensinde er skrevet bøger om, eksisterer – at de er lige så virkelige, som den verden, du lever i. Og forestil dig, at der findes et sted, der gør det muligt at rejse til disse verdener. Da Sebastian flytter ind i sin afdøde onkels hus sammen med sine forældre, møder han den sære nabo, Martha. Hun er en del af en hemmelig verden, hvorfra man kan rejse ind i bøger og ændre historierne. Det venskab, der opstår mellem dem, sender Sebastian ud på et eventyr, der overgår hans vildeste fantasi. Sebastian opdager, at hans familie har tætte bånd til denne hemmelige verden af magi og forunderlige væsener – en verden, hans forfædre var med til at skabe.

 

——————————————————————————-

Anmelders ord.

Mads er ny som forfatter og har skrevet Tir-Nâzrals Arving. Som er en fantasy. Mads skuffede ikke på nogen måde – havde set frem til at læse den. Så Mads tak fordi jeg måtte være med til at læse om Sebastian, der rejse ind i en fantasy verden. Hvor alt opslugte mig, men også den nysgerrige Sebastian.

Mads skriver ikke kedeligt, når du går i gang med bogen, den er fangende og du lever dig ind i den fantasy verden – og tror du selv er der. Man skulle næste tro, at Mads beskriver noget han har set/ oplevet i noget rollespil. Hvis det er det, må jeg sige fantasien fejler ikke noget. Det er dejligt at læse om, hvis man er til den slags.

Jeg blev udfordret på de navne du brugte, det var ikke lige altid det var let at finde ud af udtalelsen. Så de har nok lyt anderledes i munden på mig end på dig. Det er jo fantasy, der må stednavne og navne godt være specielt. Så dit valg af målgruppe for denne her fantasy er oplagt valg Mads. Hen imod slutningen savnede jeg dybde i det eventyr der udformede sig. Men ellers var det godt skrevet. Jeg kunne især godt lide din forside, jeg synes den var passende nu hvor det var fantasy, og mener du nævner noget med et træ i bogen. At man følger dens grene.

Til sidst vil jeg sige til dig Mads, du har evner indenfor fantasy genren, så jeg glæder mig til at læse den næste i rækken, når den udkommer. Og med de ord Mads, får du fire store stjerner for Tir-Nâzrals Arving. Som du roligt kan være stolt af.