Marie- Louise Rønning – Skaberens våben 2 – Mørkets sangfugl

 Mørkets sangfugl er andet bind i serien Skaberens Våben – en serie indenfor den paranormale genre.

 

Om Skaberens våben 2 – Mørkets Sangfugl:

Uden kærlighed er Lyset blot en anden form for Mørke.

Victoria Engelbrandt har fundet svar på, hvem og hvad hun er. En erkendelse og sandhed, der har medført tab, men som også har bragt kærligheden ind i hendes liv.

Ligesom Victoria, må også Matthew erkende sandheden om sine forældres død og sin egen rolle i kampen mellem Lyset og Mørket og vække gamle og usikre alliancer til live igen.

Victoria er fast besluttet på at kæmpe for sin retmæssig plads i Rådet og finde det eneste våben, der kan udslette Den Sorte Heks: Skaberens Våben. Men hun har brug for Tusmørkebørnene og Folkets støtte.

Kan det lykkes for dem begge, eller er afstanden mellem racerne for stor?

 

———————————————————————————-

Jeg havde glædet mig til at læse Marie- Louises Rønning bog. Du stoppede bart i nr et og gør det igen her i nr 2. Jeg vente siderne for at se om der var mere. Men nej, ingen ting. Nu glæder jeg mig endnu mere til næste bog udkommer. Jeg elskede dine personer i Skaberens våben 1. Og det gør jeg og så her i bog to. De har fået lidt mere karakter og det er fedt at læse om. Men Marie Louise skiller Matthew og Victoria ad og jeg sad med bankene hjerte, finder de sammen igen.  Jeg vil ikke afsløre om de gør, men jeg er ikke glad for slutningen. Det er noget af en cliffhanger. Nu bliver det først rigtigt svært at vente på bog tre.

Marie Louise Rønning skriver fangende og er en forfatter, man skal holde øje med, da hun har historien med sig. Hun er blevet inspireret af Twilight serien, hvilket man sagtens kan samligne den med. Jeg har endnu ikke læst Twilight bøgerne, da jeg kun har set filmene. Lad mig bare sige, at Marie Louise Rønning har givet mig inspirationen til at læse dem.

Vurdering:

Marie Louises forside er iøjnefaldende og får en til at gribe bogen ned fra hylden og giver en lyst til at læse den med det samme. Den fanger en med det samme, så læs den du vil ikke fortryde det på noget tidspunkt.

Marie Louise Rønning får 5 stjerner for en medrivende og spændende bog. Som jeg gerne vil anbefale andre at læse.

Bogen “Skaberens våben 2 – Mørkets sangfugl” er et anmeldereksemplar fra forlaget Dreamlitt