Marie Louise Rønning – Tusmørkebørn – Skaberens våben

 

Marie Louise Rønning – Tusmørkebørn – Skaberens våben

 

Om bogen:

Victoria Engelbrandt lever et dobbeltliv. Om dagen kæmper hun med matematik og social akavet hed. Om natten jager hun vampyrer. Victoria har altid været sikker på, hvad der var godt og ondt, rigtigt og forkert. Men da tusmørkebastarden Matthew Rivers og hans to søskende dukker op på hendes territorie. Vakler hendes overbevisning, og hendes usikkerhed om ikke bare sig selv, men også dem, der står hende nærmest. Og sår splid i hendes sind og tvinger hende til at åbne øjnene for en hel ny sandhed. Hvem er hun egentlig? Hvorfor er mørkets tjenere ude efter hende? Og hvem kan hun egentlig i sidste ende stole på?

————————————————————————————-

Tusmørkebørn er første del af en ny serie indenfor den paranormale genre. Så venter spændt på anden del. Men hvad med den der er i bogen? For bogen er delt op i to dele. Og kan man skelende mellem godt og ondt? Måske får du svar i bogen. Jeg vil ikke afsløre handlingen, den skal du selv læse dig til. Men kan sige så meget, du kommer igennem alle dine følelser.  Jeg har både grint, knebet en tårer et par gange. Men jeg har så sandelig også råbt over nogle ting.

Marie Louise, du fangede mig allerede fra starten af. Så jeg ikke kunne slippe den før den var læst færdig.  Men har godt nok sluppet den et par gange, bare for at tænke over hvad du lige havde skrevet. Du skriver levende at man lever sig ind i bogen.

Dine karakter I Love Victoria og Matthew. De var ikke mine yndlings i starten, men som bogen skred frem kom de på en første plads. Jeg vil ønske jeg kunne læse videre og få af vide hvad der mere sker dem. Du kan ikke bare stoppe på den måde!

Til sidst Marie, vil jeg sige: Det er ikke sidste gang jeg læser noget fra dig, du har en fantastisk skrivestil som man forelsker sig i. Så med de ord, vil jeg give dig  5 store stjerner for en fantastisk bog.