Michael Kousgaard – Blå skæg 3 – Turturrinitårnet

Blå skæg 3 Af Michael Kousgaard
Michael Kousgaard Blå skæg 3

Beskrivelse:

I denne bog “blårskæg 3-turturrinitaarnet” handler den om blåskæg, heksen Tusmeralda og Sørøverkaptajnen Grumme er blåskæg sluppet væk fra Euzzz’ forbandede ø. På den ensomme tur over havet i Grummes forladte skib, støder han pludselig på det mystiske Turturrinitårn.

 

 

Dette er tredje bog ud af fjerde om blåskæg , heksen Tusmeralda og sørøverkaptajnen Grumme.

 

Dette er andensidste del i serien om Blåskæg. Bogen fortsætter hvor bog 2 slap, og hvis du ikke har læst de foregående, vil min anbefaling være at begynde at læse dem. Michael har skabt endnu et univers af fantasy. Nu hvor der er en børnebog, vil illustrationer i selve bogen være en god ide. Men hvis du er kreativ kan du sagtens forestille dig hvordan omgivelserne ser ud.

Jeg kunne godt lide de andre 2 bøger i Michaels serie. Og vil helt sikker gerne læse den sidste når den en gang udkommer. Selvom det er børn den henvender sig til, kan man som voksen godt være fanget af den. Da jeg endnu ikke har nogen børn, er det lidt sjovt at læse de her slags bøger. Jeg skal så fortælle, at jeg har efterfølgende fået en skoledreng til at læse de foregående børn. Og fik af vide det var en spændende og interessant bog. Han vil i hvert fald gerne læse den næste når den kom. Så jeg må sige, at Michael har vellykket med denne her bog.

 

 

Vurdering

Det er ligesom sidst frustrerende at historien stopper midt i det hele. Men det lægger selvfølgelig op til at den sidste blåskæg i serien virkelig bliver spændende. Så er du til børnebøger og godt kan lide de 2 første bøger om blåskæg? Skal du læse denne her. Den har mindst lige så meget fart og spænding gemt i sig. Bogen henvender sig for børn i alderen 7-9 år, og går man i 2. eller 3. klasse, kan man selv læse med. Så Michael får 4 stjerner for en rigtig god børnebog. Jeg glæder mig til at læse videre.

 

 

 

Bogen er anmeldereksemplar fra Michael Kousgaard