Pernille Kim Vørs -advokattens Marionetdukke

Pernille Kim Vørs skuffer aldrig.

Du skrev til mig: at du håber ikke Jannik skuffer mig? Der kan jeg blankt sige NEJ! Han skuffer aldrig, han overrasker mig hver gang. Jeg kan ikke få nok af ham. Han er kommet under huden på mig, efter jeg slog hul på din bog, som pirrerede mig, det var frustrerende. Jeg kunne ikke holde, mine fingre fra ham, jeg måtte vide besked, og vil have en afslutning på Jannik og Isidoras forhold. Må sige Pernille denne gang har du givet mig røde øre, og til tider tårer i mine øjne. Shame on you… Du fik det til at krible, og gåsehuden frem på armen, levede mig virkelig ind i historien. Du gør det fantastisk, hvilket gør dig til en målrettet og formidabel forfatter som jeg kun kan beundre for dit værk. Ikke ret mange kan hamle op med dig.

Pernille Kim Vørs jeg kan ikke vente på det næste fra dig, og vil anbefale dig til Gud og hver mand, de skal vide du eksisterer…

Men samtidig skal du vide, der var noget jeg savnet lidt.

Mit hjerte startede ved Ian og Catharina savner, at høre lidt mere om dem, selvom vi fik lidt af vide om dem her, så kan jeg ikke få nok. De var min yndlingskarakter i dine første bøger, jeg vil vide hvad der mere sker dem så mere tak … Jannik var for mig i starten af Dominic trilogien en nar, jeg hadet ham, det er ændret til det positive. Hemmeligheder efter den ene dukker frem i bogen. De sidste par sider fik du tårer frem, og nu triller de ned af mine kinder. Troede flere gange du gik i den modsatte retning, men du skuffer aldrig… Dit valg af titel, må siges den rammer, da Isidora er Janniks lille marionetdukke. Flot forside som stemmer overens med indholdet.

Mesterværk – og klapsalve får du fra mig, og får hele 5 stjerner, det fortjener du..

tags. #Pernille Kim Vørs, #Drømmefangeren, #Advokattens drømmefanger, #Advokattens Marionetdukke