Pernille Kim Vørs – Dominic trilogi

Pernille Kim Vørs er den Anmelderrost forfatter bag Dominic trilogien

 

Om bøgerne

Bind 1 Spillet om sirenen

Den smukke rødtop Catharina Julie Hansen har netop fået arbejde på en jetset-restaurant. Hvor den 24-årige Catharina møder den mystiske og lidt ældre Ian Dominic, som er en karismatisk millionær. I “Spillet om sirenen” indlader Catharina sig i stadig højere grad med den manipulerende og smådæmoniske drømmemand. Før hun ved af det, er de indviklet i et accelererende, eksperimenterende seksuelt spil. Der truer med at fylde deres liv. Selvom de er dybt forskellige nærmer parret sig dog langsomt noget, der til forveksling minder om ægte kærlighed

Bind 2 Magtens Pris

Catharina og Ian er ikke længere sammen, men det er dog ikke nemt for Catharina at glemme ham. For Ian var mystisk og dragende. Da han endnu engang kontakter hende og tilbyder et forhold, uden kontrakt, fyldes hun af glæde. Men kan hun leve med hans mange hemmeligheder og hans introverte væsen?

Bind 3 Englens Død

Der er ingen vej tilbage for Catharina, efter hun er blevet introduceret for Ians dystre, men forførende verden. Selvom han har udsat hende for voldsomme ting, elsker hun ham stadig.  Da Ian langt om længe erklærer sin kærlighed til hende kan hun ikke lade være med at være skeptisk. Det er dog Catharinas egne følelser, der bliver sat på prøve, da hun opdager hans livslange hemmelighed. Den hemmelighed, der har været med til at forme hans mørke side. Det er viser sig snart at andre end Ian har interesse i at holde sandheden skjult.

 

—————————————————————————

Pernille Kim Vørs er en af mine beundre. Især når det kommer til trilogien der omhandler Catharina og Ian. Da jeg først fik  bogen læst. Spillet om sirenen. Kunne jeg ikke slippe den, og måtte læse videre. På det tidspunkt, havde jeg ikke flere bøger og måtte vente. Året efter kom bind to i serien. Wauw hun tog pusten fra mig. Magtens pris satte punktum for en rigtig begyndelse. Den blev læst og igen måtte jeg klappe i mine hænder over Pernille.

Catharina og Ian kom igen under huden på mig. Men jeg blev også sur, da sidste side blev læst. Sådan slutter man ikke en bog Pernille. Og igen måtte jeg vente et år på sidste bog. Englens død. Som i øvrigt er en fed titel. Undervejs tænke jeg på diverse situationer du kunne udsætte dem for med den titel. Du overrasket mig. På en positiv måde.  De andre titler: Spillet om Sirenen og Magtens pris passer også godt med dens indhold.

Dine bøger minder om Fifty Shades Of Grey, men så har vi i Danmark et svar på det. Veldone Pernille siger jeg bare. Og med de ord for tre fremragende bøger giver jeg dig 5 store stjerner. De er fortjent til værd en tid. Jeg håber der kommer flere bøger fra dig?