Pernille Kim Vørs – Honey

Ung naiv kærlighed er hvad hun kommer frem med denne gang. Jeg havde glædet mig til at læse hvad den bød på.

 

 

Eftersom den ikke tog mig lang tid at læse dannede jeg mig hurtigt et indtryk. Nu sidder jeg med en klump i halsen og en masse spørgsmål.

 

Anmelderes ord

Hun vælger at afslutte den med en intriger. Men så har vi noget at se frem til hos den næste. Det er slet ikke til at forstå at Pernille vælger at skrive om kærlighed blandt unge. Men som hun skriver i indledningen at det slet ikke var planlagt er hun sluppet godt fra det.

Jeg er tilbøjelig til at give Forfatteren ret i hendes påstand om at det er den bedste hun har skrevet, men. Jeg har stadig mit hjerte hos Dominic trilogien. Det var de første bøger jeg læste af hende. Allerede der havde hun ”Pernille” en masse at byde ind med. Jeg kunne lide hendes skrivestil, som har ændret sig markant efter hver bog. Hun formår at få læseren inddraget  i personers tanker og følelser.

I Honey som er første del i serien ”Lad mig gå” blev jeg endnu en gang forblændet af personerne. Den naive Katrine som møder Nikolai, den rige unge fyr med en kæmpe hemmelighed gemt var spændende at læse om. Jeg havde virkelig lyst til at slå ham nogle gange. Også er der Jonas som jeg faktisk faldt for i starten, der var bare noget ved ham jeg forelskede mig i. Om det var hans ligefrem syn på sagen, er svært at svare på. Bedøm selv når I læser den.

Pernille har et kæmpe ordforråd og kan få selv en kedelig scene til at virke sjov og spændende. Jeg beundrer hende hver gang hun udkommer med noget nyt. Honey er udkommet d. 14. februar i år. Det må være fordi den omhandler om to unge mennesker som forelsker sig.

Katrine der vil gerne udgive en bog om erotik henter inspiration fra omgivelserne. Jeg kan ikke lade være med at tænke på om det er Pernille selv at hun skriver om? Pernille skriver nemlig selv erotik og gør det så selv jeg får gåsehud når jeg læser om det. Hvis man tæller efter har Pernille udgivet 6 bøger og 7 med den her. Jeg gætter blot. Noget som Pernille også er god til er at få mig til at tænke lidt over hendes bøger.

Vurdering

Siderne er fløjet afsted og jeg kunne ikke slippe den før allersidste side var læst. Jeg sider lidt med samme følelse som en af de andre skriver bag bogen. Det er en kæmpe bølge af kærlighed vi læser om her. Den gør en tavs, fordi hvad sker der nu? Så med de ord, Pernille, får du 4 stjerner for bogen. ”Honey.” jeg glæder mig til at læse den næste fra dig. Jeg har pudset brillerne inden jeg begyndte at læse din bog, som jeg tog til mig.

Du kan godt være stolt som fatter over dette mesterværk. Som jeg skrev længere oppe er jeg tilbøjelig til at give dig ret i at det er den bedste. Men mit hjerte banker stadig for Catharina og Ian.

Det at hun har taget udfordringen om at den ikke skal være på så mange side er kun fedt at den så er blevet længere. Jeg kan ikke vente med at læse hvad der mere sker med Nikolai, Katrine og Jonas. Den er hurtig læst så anbefaler til dem der kan lide ung naiv kærlighed om at læse den.

 

Tak til Forlaget Drømmefangeren for anmeldereksemplaret.