Pernille Kim Vørs – Tag mig med

Endnu en gang bliver jeg overrasket over at læse et værk fra Pernille Kim Vørs. 

Bogen hedder ”Tag mig med” og handler om Rayan og Selene. Rayan aka Ronny er patient hos psykiateren Selene.

Begge to gemmer på noget, som de ikke vil snakke om. Og da slet ikke Rayan, da han sidder overfor hende. Han er lige blevet løsladt fra fængslet efter han har fået en dom for vold.

En spændende person at følge igennem hele bogen, hvor man kommer ind bag facaden, både hos Selene og Rayan. Jeg blev blæst bagover, da jeg lukkede bogen efter sidste linje. Jeg kunne ikke forstå at den var slut. Jeg vil læse mere, men det kan jeg. Pernille Kim Vørs slutter af med en kæmpe clifhanger, og uden at røbe hvad det er, vil jeg anbefale at I selv læser den.

Men samtidig med at jeg har læst bogen, er der stadig ting jeg mangler svar på. Jeg følte undervejs ikke at vide hvem Rayan var? Fordi han ikke formåede at lukke op. Jeg blev sur på ham. For det billede jeg havde af ham fra Dominic trilogien, var en helt anden. Det skal så siges, at jeg efter at have lagt den fra mig, og tænkt lidt over tingene. Kan jeg se pointen med hele plottet, som Pernille Kim Vørs har skrevet. Jeg ser meningen i udviklingen både med ham og Selene. At jeg så ikke er enig, er en anden sag.

Hæsblæsende og nervepirrende roman “Tag mig med” i Grænseløs serien får min bedste anbefaling. Da Pernille Kim Vørs river sine læsere med på en kæmpe rejse igennem følelser og spekulationer. Du ved aldrig hvad der sker på næste side, og det gjorde at jeg kunne slippe bogen før allersidste side blev læst. Jeg var totalt fanget. Så derfor får Pernille Kim Vørs 4 stjerner ud af 5.