Tanja Lønberg Rasmussen – Sarahs Skytsengel

Skytsengel.

SPOILERS I  ANMELD
ELSEN.

Hold da op, vi starter lige på og hårdt. Tanja fanger mig som læser med det samme.

Men så irriterer det mig, at vi får ikke ret meget af vide om Sarah som person. Det samme gælder Jacob. Jeg vil gerne have lidt mere dybde af personerne. Udover det kommer Tanja frem med nogle vigtige emner. ” Hustruvold, utroskab” meget fine emner at komme ind på.  Det ene er tabu og det andet er hver dags kost, da det sker hele tiden.

Tanja  formår stadig at holde fast i en som læser.  Selvom jeg undervejs havde en masse undrende spørgsmål. Jo mere jeg kom længer ind i bogen fik jeg svaret på nogle af de spørgsmålmen. Hun skriver i sin start, det er fiktion og ikke er sket rigtigt. Det virker som det godt kunne have sket. Da nogle af begivenhederne med flashback til krigen Jacob havde været på, kunne godt have været sket. Jeg kan fornemme du har brugt dine bekendtskaber inde for militæret. For hold da op, du fik mig tro flere gange, er det fakta jeg læser.

Du fik mig overbevist om Jacob faktisk døde af sine kvæstelser, så måtte tilbage og læse det sidste kapitel. Uden at røbe for meget synes jeg du selv skal have lov at læse bogen. Jeg havde ikke på noget tidspunkt lyst til at slippe den.

Men henimod slutningen blev jeg irriteret over den drejning. Så måtte have luft fra bogen fra. Men kunne alligevel ikke. Jeg vil læse afslutningen på det her hæsblæsende optrin der skete. Helt afsluttede er den ikke. Tanja har skrevet 3 andre bøger. Som jeg glæder mig til at læse. Du har fået min nysgerrighed stillet. Så Tanja du for ros med på vej af mig, hvilket giver 4 stjerner.