Tanja Lønberg Rasmussen – Et sidste farvel

Et sidste farvel, en novelle samling. Hvor der bliver sat punktum for serien.

Bøger Tanja før har skrevet.

Sarahs skytsengel

En ny mission

Freylands hemmelighed

krigens smerte

 


Kan indholde spoilers!!!!

Anmelderes ord

  1.  Jeg sætter dig fri
  2. Undskyld for alt
  3. Tak far … du betyder alt

Jeg må sige, Tanja, endnu engang sætter du punktum for store sager. Og afslutter den hæsblæsende historie med en stor tudende anmelder. Jeg måtte stoppe på halvvejen fordi, du kommer med store rørene ord, mit hjerte braste i gråd over.

I novelle 1 var det, da Jannik tog afsked med hans livskærlighed. Og vil videre med hans kommende kone. I novelle 2, var det Jacob, der måtte bukke under for noget han havde gjort i dine 4 andre bøger. Den sidste var Ryan, der fortalte, Jannik hvor han stod, på sin store dag – nemlig på konfirmationsdagen.

Tanja du skriver rørende og levende, du fanger dine læsere fra start til slut. Det får du ros for. Men samtidig fik du høvl over de andre bøger. Og især slutningen på nogle af bøgerne, og uden at røbe for meget, skal du vide. Jeg er stadig ikke enig i det, men må sige du tager her til sidst, mig med storm.

Jeg kan stadig lide dine personer, jeg har sagt det før, men siger det igen. Jacob er og bliver min yndlings karakter. Han gjorde indtryk på mig i starten af dine bøger. Jannik halter bagefter, men ikke nær så meget, fordi han gjorde ting som jeg stadig ikke er enige i.

Jeg kommer ikke mere i detaljer.  Til sidst er der Ryan, han fik også en plads i hjertet på mig. Han fylder ikke  nær så meget. Det fik du lavet om på her til sidst. Her trådte han i karakter overfor Jannik og fik ham, og mig til at store tude.

Tanja til sidst vil jeg sige, og blive ved med at sige. Du skriver levende, så bliv ved med at skrive, så du tryllebinder flere. Jeg vil til hver en tid anbefale dine bøger. Og med de ord, vil jeg give dig 5 store fantastiske stjerner, for tre gode noveller.

Så tak for du ikke gav slip på dem, efter krigens smerte. For det har været en smerte ikke at kunne læse, hvad der hændte dem. Det kan jeg nu.