Tina Rask – Melankolsk Monolog

 

Om bogen:

Melankolsk Monolog er en digtsamling, der gennem monologer, skildrer nogle af de største begivenheder livet har at byde på.

Barndommens præg på udviklingen af individet, ses her i bakspejlet med en kombination af hungrende afsavn og filosofering.

Voksenlivets udfordringer pensles ud, direkte som de er uden filter, med alt lige fra kærlighed, til død og sygdom.

Digtsamlingen er en dyb melankolsk tankestrøm, der tager dig med i de eksistentielle lag, på både godt og på ondt.

 

Anmelders ord:

Jeg har fået fornøjelsen af at anmelde en digtsamling ”Melankolsk Monolog” Det er ikke et nyt begreb og det er altid spændende at læse digte, når jeg er vant til at læse andre slags bøger. Jeg må sige at det ikke var kedeligt at læse disse her digte, hver og en havde en fortælling. Men jeg synes også digtene er bygget anderledes op end mange andre er. Og det gør dem interessant at læse, de udfordrer en.

Melankolsk monolog er Tina Rask debut som udkom november 2017. Så det er et ganske fint forsøg på en god digtsamling, og det er ikke sidste gang jeg vil læse noget fra hende. Hun har gjort mig nysgerrig på hvad hun mere kan byde ind med.

Tina Rask har igennem sine digte gjort indtryk på mig i sær ”Ctr+ Alt og Delete” der synes jeg hun rammer rigtig i hendes forståelse. Jeg vil ønske at man kan lukke øjnene og slette alt. Men det er ikke kun den, der er også mange andre, men dem synes jeg I skal læse.

 

Vurdering:

Min konklusion på Tina Rasks digtsamling vil jeg give 4 stjerner ud af 5. Det er slet ikke dårligt for denne type. Så jeg glæder mig til det næste Tina Rask kommer med, da hun har noget på hjertet som hun gerne vil dele med andre. Selvom det er lidt svært, at se når det er en digtsamling. Hvis du er til digte og har mod på at læse digte, vil jeg da gerne give denne her digtsamling mine fine anbefalinger. Den giver lidt stof til eftertanke.

 

Digtsamlingen er et anmeldereksemplarer fra forlaget Mellemgaard