Tommy Thorsteinsson – Ensom Ulv

Ensom Ulv er første bind i en ny dansk serie af krimithrillere om drabsefterforskeren Anna Blaafalk.

 

Om bogen.

En varm sommeraften i 2016 bliver en ung kvinde myrdet midt under en koncert med superstjernen Rihanna. Kvindens krop er brændt til ukendelighed. Hvem er hun?

For drabsefterforsker Anna Blaafalk starter nu et hæsblæsende kapløb med tiden i jagten på en vanvittig seriemorder. Samtidig lander et fly fra Dubai i Københavns Lufthavn. Ombord er en af verdens mest eftersøgte terrorister, Omar Assis. Han er kommet til Danmark for at udføre en dødbringende mission.

 

 

Anmelders ord.

Jeg har fået fornøjelsen, at anmelde ”Ensom ulv” Jeg havde længe kigget på titlen. Og nu hvor jeg har læst den. Har jeg ikke været i tvivl om min mening om bogen. Tommy Thorsteinsson er ny og kommer med en fantastisk bog i krimiverden. Jeg er med tiden blev hook på krimi. Og det er ikke blevet mindre efter jeg har læst din bog ”Ensom Ulv.” Jeg ved han har gjort et vældig stykke arbejde for at få bogen færdig. Jeg kan virkelig se dit researcharbejde har båret frugt. Selv dit persongalleri er virkelig spændende at læse om, hvilket jeg glæder mig til at følge mere med i. Du starter din Krimi med et brav. Du har virkelig gjort mig nysgerrig på hvad der mere sker i de efterfølgende bøger.

 

Selvom det er en krimi, har jeg nydt at læse bogen. Den er ikke kun alvorlig. Du har fået humoren blandt ind. Jeg har måtte trække på smilebåndet en par gange. Så godt gået, Tommy. Din forside er også ret interessant. Den harmonerer faktisk meget godt med indholdet. Jeg levede mig faktisk meget ind i bogen, så det skal du have ros for, at du kan fange dine læsere ved din skrivestil.

 

Vurdering.

Jeg vil klart anbefale din bog ”Ensom Ulv” det er en spændende, medrivende krimi, som nok skal få fremgang. Den fanger krimifansene. Men den vil også kunne læses af andre som ikke er krimifan. Så med de ord, Tommy vil jeg give dig 5 stjerner for en fremragende bog. Jeg glæder mig helt vildt til de næste bøger du kommer med. Og hvis det er ligeså godt som den her, vil jeg blive kastet tilbage i stolen igen.

 

 

Bogen er et anmeldereksemplar fra forfatterskabet.