Torkild Thellefsen – Kærlighed og misforståelser

Om bogen:

Kærlighed og misforståelser er 11 små historier om kærlighed og misforståelser med overraskende og finurlige slutninger. Kom indenfor i mit univers, og mød talende katte, forelskede skeletter, drømmekvinder, bøger, der brænder, regnende bogstaver, laviner, sommersne, kys og drømmeelskov, gule, blå og grønne nuancer, stjerner, der falder ned og meget mere.

 


Anmelders ord:

Thorkild har skrevet en bog med 11 små fine og sjove historier om kærligheden. På hver deres måde, er de sjove og til tider ret sigende – det gik op får mig, hvad han mente nogle steder. Det med første gangs indtrykket giver så meget mening. Vi danner os billeder af ens kærlighed i hovedet, og når man så får det ned på papir, er det ikke samme – godt tænkt Thorkild.

Du skriver fangende i dine historier, jeg grinte mens jeg læste dem, men samtidig tog alvoren også over. Du har fat i noget. Kærligheden bliver tit misforstået i sær mellem to mennesker.  Din bog er på mange måder en øjenåbner for mange, hvis de giver sig tid til at læse den.

Thorkild, dine illustrationer til hvert kapitel er vel valgt og passer på indholdet. Det giver lige det ekstra, når man læser, at man kan se hvad det hele handler om.

Din historie om farvelade, jeg elskede den måde du forklarede tingene på, det gav mening. Hvad sker der, når du blander to farver? hvilken farve får du så, i dette tilfælde blå og gul. Du fik smilet frem hos mig, i den historie.

Nu sidder jeg med en følelse. Jeg vil læse videre, du kan ikke slutte den her. Det kan du ikke være bekendt, jeg var ellers lige kommet så godt i gang. Det er en kort bog på 68 sider. Men på den måde, er den også overskuelig – igen godt tænkt. Selvom jeg gerne vil læse mere..

Til sidst Thorkild, får du fire store stjerner fra mig for en rigtig god bog. Jeg vil anbefale den til andre. Og på den måde, vil jeg sige tak for jeg måtte komme med min mening. Jeg glæder mig til at se andre bøger fra dig.

Bogen er et anmeldereksemplar fra forlaget Mellemgaard, og forfatteren Thorkild Thellefsen